E-Магазин
Под Наем
Марки
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

Лиофилизирана храна за спортове на открито LyoFood

 

"Изключително желана храна!"

 

 

 

 

 

Храните LYO FOOD са решението за всеки, който обича екстремните предизвикателства. Много професионални катерачи, пътешественици, моряци както и хора, които прекарват времето си на открито, се възползват от многообразието на храните LYO EXPEDITION. Добре балансираната и високо калорична храна има ключово значение за тези хора, тъй като дава максимум енергия при екстремни условия. Именно LYO EXPEDITION може да посрещне и отговори на тези нужди. Храните LYO EXPEDITION са подходящи за всякакъв вид дейности, без значение дали сте екстремен спортист или просто искате да прекарате един уикенд на открито с вашето семейство. Благодарение на LYO EXPEDITION ще постигнете целите си и ще се забавлявате.

 

Историята на LyoFood е дълбоко свързана с нейния партньор LYOvit – един от главните производители на замразени и изсушени подправки, плодове и зеленчуци, с 20-годишен опит на пазара. За да задоволи нуждите на катерачи, мореплаватели, пътешественици и хора отдадени на екстремните спортове, LYOvit използва революционна технология и дълбоки познания, за да пусне първите изсушени и замразени храни през 1998 година. Продуктът бeше наречен “LyoFood” и бе топло посрещнат на пазара. Поради големия интерес и необходимост на пазара от здравословни и вкусни лиофилизирани храни, марката LyoFood се сформира като отделна компания LYO FOOD.

 

 

Какво прави тези храни изключителни и незаменими при спортовете на открито?

 

 

СВЕЖ ВКУС
Замразената и изсушена храна запазва оригиналния си вкус. Тази технология изсмуква единствено водното съдържание на продукта. Вкусът остава непроменен!


ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ
Тези храни имат висока енергийна стойност, но дори и след обработка запазват всички витамини и минерали в себе си.


ПЪРВОНАЧАЛНА ФОРМА И РАЗМЕР НА СЪДЪРЖАНИЕТО
Противно на другите методи за дехидратиране, замразената и изсушена храна запазва оригиналната си форма и размер.


МИНИМАЛНО ТЕГЛО
По време на процеса 98% от водното съдържание на продукта се изсмуква, и това е причината за изключително ниското тегло на храните.


ДЪЛЪГ СРОК НА ГОДНОСТ
Замразената и изсушена храна може да бъде съхранявана дълго време. Поради факта, че водното съдържание се изсмуква по време на процеса, действието на микроорганизмите и ензимите се забавя. Благодарение на херметичната опаковка вода и кислород не могат да проникнат в съдържанието. Освен това във всеки пакет има филтър за кислород (този филтър не е вреден за вашето здраве, но въпреки това трябва да бъде премахнат преди консумация).


ЛЕСНА ПОДГОТОВКА
По време на процеса на замръзяване и изсушаване продуктът се аерира. Благодарение на това няколко минути след като прибавите вода, ястието е готово за консумация.

 

БЕЗОПАСНО И ЗДРАВОСЛОВНО
За да са сигурни в качеството и безопасността на храните, производителите провеждат по два теста в лаборатория: веднъж, след като храните са сготвени и втори път след процеса на замразяване и изсушаване.
 

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени