E-Магазин
Промоции
Под Наем
Марки
Каталози
Новини
Партньори
За Нас
XCoTeam
заповядайте в новия ни онлайн магазин!

GoPro ви предлага подобрените модели Hero3+! Те са по-компактни и по-леки с цели 20%, а батерията е с 30% по-устойчива. Имат 4х по-бърз вграден Wi-Fi и много други екстри. Вижте повече тук за линията Hero3+, която включва подобрените Black+ Edition и Silver+ Edition!  


GoPro HERO3+ е водоустойчивa, безжична, дигитална камера, способна да заснема видео и снимки с професионално качество по време на любимите ви екстремни занимания и други активности на открито. Вграденият в камерата Wi-Fi означава, че тя може да бъде управлявана и от вашия смартфон или таблет с инсталирано приложение на GoPro. Снимките, направени с HERO3+, са 3Х по-добри и сега разбиват с изключително висока резолюция, 30 кадъра в секунда. Напълно подобрена аудио система, която може да улови еднакво добре нежните тонове на музиката и завладяващите спортни възгласи.

 

 

 

 

XCoSports е официален вносител на GoPro за България. Всички камери на GoPro се предлагат с упътване на български език и имат 2 години гаранция. Списък на оторизираните дилъри може да намерите в секцията "Партньори".  Съветваме да закупувате продукти на GoPro само от оторизираните дилъри, което ви гарантира гаранционна и следгаранционна поддръжка , точна и правилна информация, покупка на оригинални продукти с доказан произход и възможно най-добро качество.

 

 

© 2008, XCoSports.com, Всички права запазени